Fjernmøte med advokat på nett

Våre advokater kan gjennomføre fjernmøter på nett via Microsoft Teams, Skype eller via våre digitale møterom. Advokatene er som alltid tilgjengelig pr. e-post og telefon, og sentralbordet holder åpent.

Fjernmøter med advokat på nett

I disse dager er det mange som holder seg hjemme, i tråd med myndighetenes retningslinjer i anledning COVID 19-pandemien. Dette gjelder også våre advokater, men vi er like fullt på nett. Det er derfor fullt mulig å ha fjernmøter med advokat.

Fjernmøter via Microsoft TeamsSkype og telefon

Våre advokater har tilgang til ulike løsninger for digitale møterom og videomøter på nett. Mange bruker i disse dager Microsoft Teams til å gjennomføre møter på nett. Dette gjelder offentlige aktører, som kommuner, så vel som private. Advokatene i Campbell & Co er tilgjengelige til å gjennomføre møter via Microsoft Teams.

Skype er lenge vært brukt til å gjennomføre videokonferanser og videomøter. Alle våre advokater har tilgang til Skype. Advokatene som har hjemmekontor har tilgang til Microsoft Teams, Skype, og er som alltid tilgjengelig på telefon.

Møter via våre digitale møterom

Ved våre kontorer har vi digitale møterom, med moderne utstyr. Her har vi mulighet til å gjennomføre digitale møter mellom våre kontorer, med høyere kvalitet og sikkerhet. Det er også mulig å koble seg opp mot våre digitale møterom hjemmefra.

Kontakt advokat

Ønsker du å komme i kontakt med advokatene i Campbell & Co? Ta gjerne kontakt med våre advokater direkte, eller ta kontakt med vårt sentralbord:

Tlf.: 468 599 000

E-post: firmapost@campbellco.no

 

- VÅRE ADVOKATER -