Gratis juridisk rådgivning til bedrifter

Hamarregionen og Gjøvikregionen tilbyr finansiering av juridisk rådgivning til lokale bedrifter som er rammet av utbruddet av COVID-19. Advokatfirmaet Campbell & Co er del av ordningen.

Hjelp til bedrifter som er rammet av pandemien

COVID-19-pandemien har bragt med seg store konsekvenser for næringslivet – lokalt så vel som nasjonalt. Ordningen er ment til å hjelpe små og mellomstore bedrifter som holder til å lokalområdet, og som er rammet av pandemien. Tiltaket finansieres av Hamarregionen og Gjøvikregionen. Det vil si at bedrifter som holder til i følgende kommuner er omfattet:

-          Hamar

-          Stange

-          Ringsaker

-          Gjøvik

Hva omfatter hjelpen?

Tiltaket innebærer at både Hamarregionen og Gjøvikregionen har innvilget penger til å finansiere juridiske tjenester for lokale bedrifter som har behov for juridisk bistand. Det vil i praksis si at advokatregningen vil dekkes av Hamarregionen eller Gjøvikregionen.

Formålet med tiltaket er å hjelpe næringslivet i regionen å takle krisen. I praksis vil hjelp ytes på to måter. For det første skal det utarbeides informasjon som skal være tilgjengelig for alle, blant annet via webinarer. For det andre kan det ytes bistand direkte til enkelte bedrifter.

Gjøvikregionen har laget denne informasjonssiden for tiltaket, og Hamarregionen har laget denne informasjonssiden.

Hvordan få rådgivning?

Dersom du ønsker å motta juridisk rådgivning innenfor denne ordningen, tar du enkelt og greit kontakt med den tilbyderen du ønsker bistand fra. Advokatkontoret Campbell & Co AS har følgende kontaktpersoner.

Kontaktperson for Hamarregionen er advokat Ellen Cathrine Trosvik. Hun kan nås på tlf. 488 82 572 eller på trosvik@campbellco.no.